Uz kafu

Sudbinske niti i ljubavna povezanost! Da li vam je partner kazna ili nagrada?

Koliko sreće zaista imate u ljubavi? Da li ste zadovoljni u vezi ili vas često boli glava?

Svi mi smo imali prilike da osetimo leptiriće u stomaku i osećaj neizmerne sreće kada nas voljena osoba zagrli. Hormoni koji se oslobađaju ovom prilikom čine da se osećamo srećno i zadovoljno. Međutim, nisu sve ljubavi srećne i često čujemo da se ljudi žrtvuju zbog ljubavi.

foto: Pixabay.com

Tajna otkrivena?! Saznajte ko drži glavnu reč u vezi!

Sve je više slobode među ljudima a sve više razvoda, prevara i tužnih priča. Mnogi tvrde da ostaju u braku zbog dece, a kada se zaista osvrnu na situaciju i sami vide da sve više vremena provode van kuće jer ne mogu da izdrže prisustvo svog partnera. Da li je ova žrtva osnovana ili ne? Da li je ispravno biti celog dana van kuće a ostali ste tu da biste bili zajedno sa porodicom? Šta je to što ove parove drži zajedno a da to očigledno nije ljubav?

foto: Pixabay.com

Leptirići u vezi su nestali, šta da radim?

Odgovor na ovo pitanje nije jednostavan. Svaki par ima svoju dinamiku i nije fer suditi svima po osnovu jednog primera. Neki to rade zbog dece, neki zbog novca, neki zbog statusa, a neki iz straha. Ono što se krije iza svega povezano je sa psihologijiom i odrastanjem ove dve osobe. Način na koji su bili odgajani u detinjstvu, odnos njihovih majki i očeva, edukacija, finansije itd. odrediće i način na koji ove osobe percipiraju brak i zajednicu.

Neka istraživanja pokazuju da je verovatnoća velika da će devojke naći partnera sličnog ocu, a muškarci majci. Drugi pak tvrde da nalazimo partnere koji su upravo suprotne ličnosti od očeva/ majki. Međutim, sigurno je da se ono što gledamo dok odrastamo podsvesno ugrađuje u naš um i za nas postaje normala. S toga se trudite da vaša deca gledaju ispred sebe zaljubljen i srećan par, strpljenje, toleranciju i pozitivnu energiju. Oni su kao sunđeri a vi ste tu da ih natapate znanjem i ljubavlju.

foto: Pixabay.com

Postoji jedan sjajan websajt na kom možete dobiti savet psihologa, ginekologa, doktora opšte prakse itd. i to sasvim besplatno! Dovoljno je da se registrujete i da zakažete sesiju online na DokTok.

Danas se mnogo govori o uticaju planeta na naše živote, pa tako pobornici ovih teorija tvrde da su nam partneri koji nam dolaze ustvari suđeni. To je neka kazna ili nagrada iz prošlih života, ili neki karmički dug, pa ako ste bili dobri- dobro ćete proći a ako ste švrljali- pa, više sreće drugi put!

Proganjaju vas duhovi prošlosti? Vaše maslo ili retrogradnog Merkura? Evo kako da isterate đavola!

foto: Pixabay.com

Astrolozi tvrde da postoje dve vrste ljubavi. Prva je karmička ljubav– puna strasti, koju ne možete da objasnite. To su oni partneri za koje ne znate zašto vas tačno privlače ali znate da morate da ih imate. Ove veze su pune prepreka, ljubomore, ali su takođe i zabavne. Nažalost, one ne mogu da se održe pa tako i prestaju isto kako su se i dogodile- iznenada. Poenta je da iz ovoga naučite svoju lekciju jer ako je ne naučite, ovu lekciju ćete ponavljati i biti povređivani iznova i iznova. Položite već jednom taj osmi razred, vreme je za maturu!

foto: Pixabay.com

Druga vrsta ljubavi je upravo ona prava, poznata kao twin flame. Ovo je vaša srodna duša! Prepoznaćete ovu ljubav po tome što je smirena i po tome što će vas upotpuniti. Ovde ne postoji osećaj straha od gubitka već samo ljubav i mir, upravo ono čemu treba da se stremi. Ako već imate nekog ko odgovara ovom profilu, to znači da ste u prošlom životu uradili nešto stvarno dobro- BRAVO! Ono što je vaše- sleduje vam, ali ne odmah već kada naučite sve one lekcije kroz koje ćete da stasate. Ova ljubav dolazi onda kada budete spremni za nju.

Ono što možemo da zaključimo jeste da treba da radite vredno na sebi. Stvarajte, učite i budite istrajni. Čim postanete najbolja verzija sebe, eto vama ljubavnog paketa upakovanog u crvenu mašnu direktno iz utrobe univerzuma! Ono što vi tražite, takođe traži vas. Zato ako niste zadovoljni svojim trenutnim ljubavnim statusom i ako je complicated, ovo je znak da prava ljubav tek dolazi!

foto: Pixabay.com

Kako biste oslobodili put za pravog partnera, potrebno je da steknete samopouzdanje i svoj mir. Važno je da u potpunosti prihvatite svog partnera. Ne trudite se da menjate ljude, jer koliko god pokušavali da stavite Džeka u kutiju, on će jednog dana da iskoči! Zato oprezno i bez ustezanja da krenete dalje ako je momak sa kojim ste sada Džeki a ne Džek o kome ste maštale!

Za bistrije razmišljanje pri donošenju ljubavnih odluka, preporučujemo Dalgona kafu sa sladoledom! Ne zaboravite da uživate!

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)