O nama


Hej hej! Mi smo Bilja i Tića, znate nas kao Kafoholičarke – Po temperamentu smo različite ali najbitnije je da odličnoo funkcionišemo zajedno, “kao švajcarski sat” J. Obe smo iz istog grada ali verovali ili ne nismo se poznavale, tako da naše druženje počinje tek po dolasku u Beograd. Upoznale smo se zahvaljujući zajedničkoj najboljoj drugarici Saški.

Kafa je neizostavna u zivotu skoro svakog čoveka. Uz kafu se lakše sklapaju poslovi, počinju ljubavne veze, knjige se lepše čitaju, ljudi se druže i nesebično pomažu jedni drugima… ma sve što radite lepše je uz kafu. Mi obožavamo kafu i sigurne smo da je kafa čarobni napitak koji ne poznaje nikakve različitosti, zbog toga smo rešile da ujedinimo sve online kafoholičare sveta.

Svoje male rituale ispijanja kafe rado delimo na svojim stranicama na Instagram-u i Facebook-u. Najviše volimo da vas obradujemo različitim receptima koji uključuju kafu. Nismo profesionalne kuvarice ali imamo harizmu J. Trudimo se da spremamo što jednostavnije recepte od sastojaka koje svi imate kod kuće. 

Ako volite kafu dobrodošli ste da se družimo a ako ne volite sigurne smo da ćete je uz nas zavoleti.

Kafoholičarski pozdrav