dizni dvorac
Uz kafu

Za sve je kriv Dizni!

Da li verujete u ljubav? Pravu i iskrenu i na prvi pogled? I koliko vas je zaista doživelo pravu ljubavnu priču?

Svaka devojka mašta o prelepom, snažnom muškarcu koji u moru žena misli baš za nju da je ona posebna. To je muškarac koji ima jasnu viziju o svojoj budućnosti i pored koga je njena budućnost sigurna i vedra. Onaj pored koga će uvek biti srećna i zadovoljna i koji će je podržavati da ostvari sve svoje snove. To je muškarac koji pere, kuva, čisti, iznosi smeće, briše prašinu i čuva decu kako biste vi mogli da na miru popijete kaficu sa komšinicom. Nekada su žene zamišljale kako ovaj gospodin, koji je naravno finansijski dobro situiran, dolazi na predivnom belom konju, a danas ga zamišljamo kako pod punim gasom stiže u najmodernijem mercedesu ili ferariju.

pepeljuga dizni
foto: Pixabay.com

On je snažan, hrabar i ne boji se da ubije pauka ili skakavca koji se uvuče kroz vrata od balkonca i uliva vam strah viseći sa zavesa ili karnera prekrivača. Taj muškarac tačno zna šta vam fali u frižideru i nastoji da uvek dopremi sve na vreme kako biste vi imali dobru klopu da slikate za Instagram. Ovaj macan takođe zna da vi maštate o ogromnom garderoberu, poput onog iz serije „Sex i grad“ koji je Keri dobila, kao i sve najnovije trendove Kim Kardašijan, i naravno neće da omane da vam pribavi svu tu garderobu u vašem broju i sve to dok vi mirno spavate.

Na kafi sa dizajnerkom Katriel Accessories: Neuspeh za mene nikada nije postojao kao opcija

Kada se ide na proslave, on će vam otvarati vrata od automobila, obasipati vas nakitom i komplimentima, a vi ćete se osećati kao da ste zvezda večeri! Uvek će prvo vama sipati piće i voditi računa da možete sa lakoćom dohvatiti i najudaljenije đakonije sa stola. Naravno, on vas nikada neće obrukati ispred drugih, jer on ima tako dobre fore da će svi celo veče gledati u njega, a na kraju večeri ova premija ide kući baš sa vama!

Mnogo ljubavi i pažnje dobijaćete ne samo za rođendan, već svakog dana, i nikada se nećete osećati usamljeno jer će vam on biti i najbolji prijatelj. Sve svoje strahove možete da podelite sa njim jer će ih on razumeti a ne osudjivati, i pomoćiće vam da ih prevazidjete…

dizni duh iz lampe
foto: Pixabay.com

A možda će doći miševi i ptice i pomoći će vam da napravite ručak i da sašijete predivnu haljinu za bal… Malo smo se zaneli?! Devojke, moramo da vas razočaramo! Ovaj muškarac NE POSTOJI! Savršeni princ iz bajke koga je sudbina odredila da gleda u vas i samo u vas… pa gde je pobogu taj momak?! Ja ću vam reći: on živi u bajkama a rodio se u vašim glavama dok ste još bile sasvim male devojčice.

Za sve je kriv DIZNI! Nisu li Diznijevi prinčevi pokvarili vašu sliku o današnjim muškarcima? I nije li to upravo razlog zašto vam je naizgled teško da ostvarite veze o kakvim maštate?

Prisetite se Pepeljuge koja potiče ni iz čega, da ne kažemo Milionerka iz blata, kojoj se odjednom posrećilo i koja je zavela glavnog baju sa dvora.

Odmah iza nje, na drugom mestu je Snežana, koja je bežeći od sudbine naišla na, ni više ni manje, sedam momaka koji su je gledali kao malo vode na dlanu dok se ona izležavala i čekala princa da je spase. Pa gde to ima?!

Sledeća je Arijel, crvenokosa morska lepotica, koja menja peraja za dva zgodna bataka koja su, opet glavnom baji, zavrtela mozak. Ovaj red se nastavlja u nedogled, ali ima tu jedna priča koja je najrealnija. To je priča o jednoj Lepotici koja je uspela da dovede u red jednu neotesanu zver.

lepotica i zver dizni
foto: Pixabay.com

Drage dame, ovo je i vaša sudbina! Ne čekajte princa, već ga stvorite same po vašem nahođenju. Naučite ga da vam otvara vrata i da vas obasipa komplimentima. Neka to bude vaših ruku remek-delo, prazno platno na kome ćete naslikati savršenstvo, beživotna glina kojoj ste podarili život.

Čekajući Godoa ne mora biti i vaša priča!

Naš topli savet je da pre nego što izađete iz kuće popijete jednu jaču gorku kafu koja će vas restartovati kako se ne biste previše ponadali da ćete naići na princa iz bajke. Ne čekajte sve na gotovo već stvorite princa od te zveri sa kojom se mesecima zabavljate. Izvucite tog Miću iz kafane za uvo i odvedite ga pravo kod berberina da ga dovede u red, a zatim ga upoznajte sa pozorištem i fensi restoranima koji služe 3 kašičice uz dezert. I ne zaboravite da verujete u sebe jer i vi ste jedna lepotica i vi to možete!

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)