duh djavo naslovna
Uz kafu

Proganjaju vas duhovi prošlosti? Vaše maslo ili retrogradnog Merkura? Evo kako da isterate đavola!

Da li i vama bivše ljubavi lupaju i rukama i nogama na vrata? Vi ste uredno zatvorili ova vrata u nadi da će se otvorili neki prozor, prilika za nešto bolje, ali đavo ko đavo, ne da vam mira!

Ako ste otvorili ovaj tekst u nadi da ćemo vam dati rešenje vašeg ljubavnog problema, bojim se da ćemo vas duboko razočarati! Vaša veza je kao i vi, posebna i od svih drugih drugačija, pa s tim u vezi i rešenje vašeg problema nije ni slično drugim rešenjima.

vrata
foto: Pixabay.com

Međutim, postoje par pitanja koja možemo kolektivno da postavimo jedni drugima. Jedno od tih pitanja je: „Šta je u vezi falilo?“. Budite sigurni da se dobre veze ne raspadaju tek tako. Ako su stubovi kuće čvrsti, onda će i kuća biti stabilna.

Četiri stuba kvalitetne veze su: ljubav, poštovanje, strast i pažnja. Razmislite dobro šta je kod vas falilo i da li ste spremni da žrtvujete bilo koji od ova četiri stuba. Nemojte da pristajete na manje od onoga što vam pripada! Često čujemo da ne možemo da imamo sve u životu, ali budite sigurni da to kažu samo lenji ljudi! Lakše im je da se ne trude, nego da zavrnu rukave i da rade na onome do čega im je stalo.

stubovi stub
foto: Pixabay.com

Koji horoskopski znaci mogu da izdrže vezu izolovani a koji ne mogu bez slobode

Ne dozvolite da lenjost bude i vaša bolest! Vredno radite na sebi i ulažite u svoju vezu, to je najbolja investicija koju možete da pokrenete. Danas je sve dostupo online, uz kaficu možete završiti kurs engleskog jezika, postati junior IT, naučiti kako da napravite dobru kinesku hranu i sve to iz udobnosti svoje fotelje! Nije li to fenomenalno?! Sve što je potrebno je vaša dobra volja i spremni ste za rad na sebi a samim tim i na svojoj vezi.

Astrolozi tvrde da su planete krive za sve što nam se dešava. Izgleda da je retrogradni Merkur povukao konce i da se igra sa našim osećanjima. Period maj- jun ove godine doneo je mnogo razmišljanja i premišljanja o odlukama iz prošlosti, pa su se mnoge ljubavne veze vratile u kolosek. Ako ste popustili Mići, i vratili ga u krevet, molim vas ne krivite Merkura za ovo! Vaš život je u vašim rukama!

tarot astrologija merkur lover
foto: Pixabay.com

Na kafi sa dizajnerkom Katriel Accessories: Neuspeh za mene nikada nije postojao kao opcija

Veoma je bitno da promenite svoj način razmišljanja i da samim tim prekinete obrasce koji su duboko ukorenjeni u vašem umu. Jednom kada se oslobodite ovih stega, prirodno ćete početi da privlačite pozitivnu energiju i osobe koju su na istoj talasnoj dužini kao i vi. Bisere u blatu nećete naći, pa stoga jasno proizilazi da ste na pogrešnom mestu i da je vreme za promenu!

Sada kada ste najbolja verzija sebe, đavo koji mahnito lupa na vrata poviće svoj rep i vratiće se odakle je i došao! On misli da vam je potreban, da ne možete bez njega, ali sa jakom verom u sebe znajte da jedini oslonac koji vam zaista treba ste vi sami!

dama plan
foto: Pixabay.com

Da sumiramo: zaboravite na prošlost, život je danas, sada, upravo ovog momenta dok čitate naše savete. Odlučite upravo sada da je vreme da vas konačno tretiraju kako i dolikuje, jer vi to zaslužujete!

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)