Uz kafu

Muškarci, čuvajte se! Na tragu smo vam! SADA ZNAMO ŠTA MISLITE I KADA NE MISLITE!

Žene su godinama pokušavale da otkriju o čemu sve muškarci razmišljaju i koje ih to misli vode. Konačno je jedan od njih progovorio! Nećete verovati do kakvih smo saznanja došli!

Toliko smo šokirani da ne znamo kojim rečima da započnemo ovu priču… Dok smo mi žene kidale živce praveći neke lude teorije u našim lepim glavama o tome kako muškarci samo misle na sex sa drugim ženama, evo o čemu oni zaista razmišljaju- ni o čemu!

sah
foto: Pixabay.com

Da li je moguće da su žene širom sveta toliko omašile? Potrošile smo dragoceno vreme pokušavajući da razbijemo kod koji ustvari ni ne postoji! Muškarac koji je konačno razrešio ovu misteriju želi da ostane anoniman i tvrdi kako je muškarcima za sreću potrebno veoma malo!

Šta je to što je njima potrebno da bi bili srećni? Naš ispitanik tvrdi da je to mir– oni ne žele da im iko skače po glavi. Radije će da se sklone u stranu, da nam povlađuju, da lažno tvrde da smo u pravu i sve to zarad mira u kući– zamislite! Dok mi pokušavamo da razrešimo svaku nejasnoću, oni pristaju na kompromis bez ikakvog razmišljanja!

Evo kako: 5 koraka do sreće!

srecan covek
foto: Pixabay.com

Tajna otkrivena?! Saznajte ko drži glavnu reč u vezi!

Oni žele ženu pored sebe, ali najviše žele da ne moraju mnogo da rade za ovu vezu. Slobodno vreme nakon posla žele da provedu igrajući igrice sa drugarima, a ostatak vremena provode smišljajući strategije kako da pobede u tim istim igricama. Dok mi pravimo plan da napunimo zamrzivač, oni prave strategiju kako da osvoje zmaja u Zeldi! Da, dobro ste čule! Hvataju zmajeve!

igrice
foto: Pixabay.com

Na kupovinu sexi veša, crvenih štikli i cvetnih haljina možete lagano da zaboravite! Ovo vam je klasično bacanje para, jer oni ne primećuju ni šminku, ni frizuru već samo vaš osmeh i tablu sa hranom koju im prinosite dok prelaze faze.

crvene stikle
foto: Pixabay.com

Što se tiče drugih žena, mahinalno ih komentarišu. Ovi komentari su bezopasni! To je samo ratni usklik davno uspavanih predatora koji su se nekada udvarali ženama toljagama u potiljak. Nema taj snage ni za vas, a kamoli za nešto mlađe! Možete mirno da spavate, neće vaš Mića nigde!

Molim vas, ne shvatajte lično ako računi čekaju na vas. Oni se zaista ne sete da ovo odrade! Oni hoće da pomognu, ali bez naših instrukcija teško da će računi biti izmireni. Prosto rečeno, oni se ne sete da i ovo mora da se obavi.

racun
foto: Pixabay.com

Pisanje rodjendanskih čestitki vašem sestriću, biranje poklona njegovom kumu, pravljenje ručka za prijatelje- o svemu tome i mnogo čemu drugom on ne razmišlja! Ali ako napravite spisak i ostavite mu na stolu, on će bez problema sve ovo da odradi za vas. Muškarac je snaga, brod a vi ste kapetan i on ide u pravcu u kom vi okrećete kormilo, zato oprezno da ne zađete u duboke vode jer ćete verovatno same morati da se čupate odatle!

Izgleda da su muškarci podešeni na neku drugu frekvenciju jer se nikako ne razumemo! Jedini zajednički jezik koji možemo naći je ljubav. Kada su poljupci u pitanju, tu nema nerazumevanja, zato vodite ljubav a ne rat! A pre cigarete, popijte i kaficu! 🙂

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)