devojka sa kafom
Uz kafu

Čekajući Godoa ne mora biti i vaša priča! Uhvatite ga u zamku!

Da li ste i vi kao i mnoge druge devojke beskrajno zaljubljene u nekog dečka koji ne zna ni da postojite? Evo par saveta kako da ga naterate da gleda „gde treba“!

Postoje dva scenarija. Prvi scenario će upaliti ako je vaša simpatija neko ko je savremen i ne boji se hrabrih, svojeglavih zena.

On je uvek glavni u društvu i svi žele da su u njegovoj blizini. Uvek nosi osmeh na licu i zabavno je slušati njegove priče. Osim što dobro izgleda, on je i mnogo kul lik pa s toga nikad nije bez devojke. Zvaćemo ga Macan. Kao i svakog mačka, i ovog možete namamiti najstarijim trikom iz udžbenika-slaninom. Ne mislimo da sada odete u mesaru i da kupite kilogram dimljene slanine, nego na to da malo otkrijete svoje batake.

Foto: Pixabay.com

Leptirići u vezi su nestali, šta da radim?

Izazovni izgled je prvo što svako primeti ali trudite se da ne preterate u tome kako ne biste otkrili previše. Ostavite malo misterije. Druga varijanta jeste da ga kao i svakog mačka navučete na mleko- u vašem slučaju na bujni dekolte. Ako nemate dobar dekolte za pokazivanje, onda imamo sledeći predlog za vas: Ignorišite ga. Budite u njegovoj blizini ali ga svesno izbegavajte. Kada mu upadnete u reč i nastavite njegov razgovor sa njegovim ortakom, a njega izbacite iz konverzacije itekako će vas primetiti! Ovo je pun pogodak!

Ovde postoje dve varijante, ali kao što smo već rekli na početku, ako je ovo jedan svestran lik koji voli jake zene, neće mu smetati da imate i da pokažete svoje mišljenje. Macan je uhvaćen u zamku, sada s njim mozete da radite šta god poželite.

Ona živi i na nebu i na zemlji

drugari smeh

Drugi scenario podrazumeva da je vaš izabranik malo stidljivije prirode. Zvaćemo ga Mačor. To znači da ako odradite nešto poput predlozenog iz prvog scenarija, definitivno mu se nećete dopasti. On je večni romantik i smatra da žena ne treba da priđe prva niti da upada muškarcima u reč. On voli red i voli da se zna ko je ko u vezi. Kao savršen je za zene koje traže sigurnost i koje vole da prate svog muskarca umesto da predvode u vezama.

Kafoholicarke.rs

Osmeh kao drugo ja

Ovakvog muškarca lovite na drugačiji nacin. Vaš napad biće upravo suprotno- vaš adut ovde je mirovanje i neprivlačenje pažnje. On voli devojke koje se ne ističu, stoga budite krotki i umiljati. Bilo bi dobro da pokažete neki svoj skriveni talenat, jer on voli umetničke duše. Skriveni talenti i posebnost, to je ono na šta pada ovakav tip muškarca. Jos ako pomenete kako ste skuvali sarmu za celu porodicu! On voli kućni tip devojke i želi da se skrasi. Sviđaju mu se samo one stvari koje drugi ne mogu da imaju, zato budite nedostupni. Pravite se da ste jedan mali bespomocni mišić, i on neće moći da vam odoli. Mačora hvatate samo ako ste dobro isplanirale strategiju.

Drage dame, svaki plen se moze uloviti, do vas je kakvu zamku pletete.

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)