Šaljivi horoskop,  Uz kafu

Recite nam vaš horoskpski znak a mi ćemo vam reći da li će vaša veza preživeti izolaciju!

Došlo je vreme da se testirate! Ali ne na koronu, već na izdržljivost u vezi!

Za sve vas koji ste maštali da se oprobate u zajedničkom životu i koji ste na početku veze, ova situacija je kao dar sa neba. Svi mi koji smo godinama u braku, možda nakon izolacije završimo i na psihijatriji! Mala šala, ali ne tako daleka od istine. Većina parova trenutno krizira, ali ne plašite se, jer niste jedini! Evo par saveta kako da se izborite sa dosadom zavisno od partnerovog horoskopskog znaka.

Jarac i Rak

Ako ste u horoskopu jarac a vaš partner rak, vi ste srećna žena! Ovo je zaista jedan dobar spoj! Jarčevi su savršeni organizatori pa će tako organizovati kako neophodnu hranu, ručkove, večere, tako i igre i zanimacije. Svi znamo kako rakovi mogu da budu osetljivi, pa čak i da paniče u ovakvim situacijama, ali kako će jarac sve da uzme pod svoje, rak će moći da se opusti i da uživa! Vama je opstanak zagarantovan!

On je devojci svog života priredio prosidbu iz bajke: Ovo je njihova priča

Foto: Pixabay.com
Vodolija i Škorpija

Večnaja pamjat! Stvarno nam je žao, ali vaša veza nema mnogo šansi u ovoj trci. Možete polako da se oprostite od svojih planova za budućnost jer veće su šanse da ćete preživeti koronu nego svo ovo zajedničko provedeno vreme. Vodolija voli društvo pa neće prihvatati da sedi mirna kod kuće, dok će škorpija ovu vanrednu situaciju shvatiti veoma ozbiljno i neće želeti da se druži radi preventivnih mera. Ove razlike mogle bi da budu kap koja će preliti čašu, zato OPREZNO!  

Da li je nedostatak kafe u kući dovoljan razlog za razvod braka?

Foto: Pixabay.com
Ribe i Device

Ovo je jedan veoma dobar par koji voli da se igra – ali na sigurno! Oboje imaju slične karakterne osobine pa smo sigurni da su vam plakari puni asepsola, alkohola i drugih potrebština. Kako ribe vole da gledaju filmove a device da uživaju u životu, oni bi mogli da izadju iz ove izolacije kao budući roditelji! Pazite koje filmove ćete odabrati za opuštanje u karantinu! Sve u svemu, odlična prognoza za vas!

On ima troje dece, četvrto je na putu i najljubazniji je čovek u Beogradu

Ovan i Vaga

Vaše šanse su 50:50! Znamo svi koliko su ovnovi tvrdoglavi, pa ako bude tvrdoglav da sa vama istraje u ovoj nevolji – uspećete! Ovan ne ume da gubi pa tako pazite ako izaberete ’Ne ljuti se čoveče’ jer bi tabla za igranje mogla da završi zgažena na podu! Ako odluči da ga zanima njegovo sopstveno dobro, onda se vašoj vezi piše crno…Ženske vage obožavaju šmnkanje, tako da ovo slobodno vreme može biti dobra prilika za isprobavanje novog make up-a sa youtube-a. Ono što je zanimljivo za vage, jeste da vole lepo da izgledaju u svim prilikama, tako da smo sigurni da ćete lepo izgledati i u crnom kada izadjete iz karantina i iz ove veze…

Foto: Pixabay.com
Strelac i Blizanci

Ovaj par zvuči kao trojka! I to nije daleko od istine jer sa blizancima nikada ne znaš kako da se postaviš. Uvek ćete imati utisak da pričate sa dve različite osobe, što bi se narodski reklo – kako mu se navije! Ali šalu na stranu, ovom paru nikada nije dosadno. Blizanci su verovatno najkreativniji znak, a strelčevi ih prate u stopu i pristaju na sve njihove ludorije, tako da smo sigurni da će naći neki zanimljiv način da ovaj karantin pretvore u fun-rantin. Za njih se svaki zadatak lako pretvori u izazov pa tako i obično prostiranje veša može biti izgubljenja opklada koja će biti izvor zabave.

5 saveta za lep početak dana

Ako se u našem tekstu nije pojavio vaš i znak vašeg partnera, sačekajte sledeću katastrofu koja će pogoditi planetu i eto nas sa novim tekstom! Ne brinite, biće nešto sigurno, ni ovoj se niko nije nadao. 😀 Srećno, držite se!

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)