profesorka nastavnika uciteljica cas
Uz kafu

Šta žene stvarno žele? Muškarci, ovo je besplatan čas za vas!

Mnogo puta kažemo da su žene sa Venere, a muškarci sa Marsa. Često želimo isto ali se ne razumemo! Danas otkrivamo kako izbeći svađe i stvoriti stabilnu vezu!

Sigurna sam da vam se bezbroj puta dogodilo da se naprasno posvađate i da za tri dana shvatite da je rasprava bila totalno nepotrebna! Ona je rekla jedno, vi ste mislili isto to ali ste koristili druge reči da to objasnite, ona se razbesnela, vi ste joj odbrusili i eto! Povuci- potegni, iščupati se više ne možete! Rat niotkuda!

par se svadja razvod raskid prekid
Foto: Pixabay.com

Istina je da muškarci i žene ne pričaju istim jezikom, zato evo par saveta kako da naučite da se bolje sporazumevate i na taj način izbegnete sve svađe u budućnosti!

Top 5 saveta za uspešan prvi dejt

Pre svega, naučite da slušate! Da, da! Tako je! Ne slušate dovoljno! Pa žene vam uvek daju znak ili nekako nagoveste šta je to što žele za godišnjicu ili rođendan. Zašto gubite svoje vreme po radnjama čitav dan pred dati događaj kada ste mogli direktno da odete i kupite baš ono što vaša devojka želi? To su vam dve muve jednim udarcem, plus više vremena za vas i fudbal petkom uveče.

poklon sveca
Foto: Pixabay.com

Druga veoma bitna stvar jeste to da žena nikad nije ista u 30 dana svog ciklusa. Što pre naučite ovaj kalendar, bolje ćete znati kada da joj iznesete ideje, kada da je se klonite, kada da je grlite a kada je OK da budete autoritet. Ako ne daj Bože viknete na pogrešan dan, eto nje kako plačući odlazi da se zatvori u spavaću sobu! Neke sjajne ideje mogu biti odbijene samo zato što je vaš tajming loš! Ko zna, da niste izabrali pogrešan dan da pitate da li je u redu da uvedete još jednu devojku u vašu vezu, možda biste se sada ludo zabavljali u koktelu ljubavi i ne biste imali vremena da čitate ovaj tekst!

Tajna otkrivena?! Saznajte ko drži glavnu reč u vezi!

Grlite se više! Ma žene žele da se osećaju voljeno! Šta je 3 minuta vašeg vremena? Ako odigrate karte kako treba, biće vam dozvoljeno ne samo da ostanete duže sa ortacima na pivu, nego ćete dobiti i dezert kad stignete kući! Igrajte pametno!

zaljubljeni par
Foto: Pixabay.com

Jedna poruka dnevno, da zna da mislite na nju i da brinete. Ovo će ženi pružiti sigurnost i steći će poverenje u vas. Jednom kada stekne poverenje, moći ćete i na mesec da idete! Neće vas pitati ni gde ste ni s kim, ni kada se vraćate. Dakle ponovo više slobode za vas, koju ćete mudro kupiti jednom porukom preko instagrama i to sa ukradenim internetom iz obližnjeg kafića! Vidite na šta mislim? Ne košta vas ništa!

Muškarci, čuvajte se! Na tragu smo vam! SADA ZNAMO ŠTA MISLITE I KADA NE MISLITE!

decko salje poruke
Foto: Pixabay.com

Upišite godišnjicu u taj google kalendar! Pa neko je ovo napravio za vas, kako ne biste upadali u probleme! Upišite podsetnik za dan ranije i iznenadite je jednim buketom cveća. Je l’ vidite koliko je malo potrebno?

I na kraju, popustite joj malo! Neće svet da se izbaci iz ravnoteže ako vi pokažete malo saosećajnosti i tolerancije! Budite sigurni da će vam se sve što uložite vratiti trostruko i da je ovo jedna dobra investicija!

par se drzi za ruke
Foto: Pixabay.com

Sudbinske niti i ljubavna povezanost! Da li vam je partner kazna ili nagrada?

Je l’ vidite koliko je malo potrebno da žene budu srećne? Sve gore navedeno će vam oduzeti svega 15 minuta vremena dnevno! Želimo vam ugodan dan pun ljubavi, neki to vole vruće jer vole da dobro zakuvaju, a vi igrajte pametno i planirajte svoju strategiju i sve to naravno uz kaficu!

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)