menta kafa
Uz kafu

Vaših top 10 fotografija u martu

Iz meseca u mesec, iz dana u dan, iz časa u čas od vas nam stižu predivne fotografije!

Kako naša kafoholičarska družina raste tako se na dnevnom nivou povećava broj fotografija. Gledajući te fotografije imamo priliku u toku dana da ispijamo kafu na raznim mestima, sa predivnim pogledima, preukusnim poslasticama… i neizmerno smo vam zahvalne na tome!

Ovo su vaših top 10 fotografija u martu:

  • Mesec mart je većini asocijacija na lepo vreme i proleće. Mi smo ovaj mesec „dočekale“ sa predivnom fotografijom kafoholičarke Dijane a tako počinjemo i ovih „top 10“ fotografija.
  • Kafoholičarka Maja napravila je upečatljivu jastučnicu, oduševila je sebe a i nas. Za izradu kreativnih stvari najbitnije je da imate ideju i da imate dovoljno vremena da je realizujete. Da li ste vi kreativni ovih dana?
  • Kada na fotografiji ugledam prelepu kafu ili prelepu hranu odmah poželim to da spremim. Sreća po moju kilažu što nisam toliko vešta u pravljenju slatkiša i testa 😀 Kiflice mi nisu uža specijalnost, ali zbog ovih predivnih koje je napravila mama naše drage kafoholičarke Emilije, moraću da probam pa kako „ispadnu“ :).
  • Kafa u prirodi je nešto što svima nama nedostaje. Međutim, dok smo kod kuće možemo razmišljati o mestima koja ćemo posetiti i o ljudima sa kojima ćemo popiti kafu. Mi bismo rado ovde popile kafu, sa ovom sjajnom ženom, koja sebe naziva „Obična Žena“ . Njenu priču možete pročitati ovde.

Pogledajte 10 najlepših fotografija kafe sa pogledom

  • Da li ste videli slađe šoljice za kafu? Možda nisu praktične za svakodnevno ispijanje kafe ali je sigurno ispijanje kafe iz njih predstavlja pravo uživanje… to će nam reći vlasnica ovih šolja @daily.decor.and.cooking.

10 najlepših kafoholičarskih šolja

  • Još jedno mesto koje želimo da posetimo ove godine je @nasavodenica__ 🙂 Uživanje u ovom prizoru, prirodi i kafi je nešto što vredi čekati. Vodenica je proradila a divna kafoholičarka – vodeničarka Nikolina i njen muž Stefan će nas sigurno rado ugostiti, njihovu priču možete pročitati ovde.
  • Slažemo se sa našom dragom kafoholičarkom Lejlom da nam je svaki dan srećan kada smo okruženi divnim ženama. Svako od nas u svom okruženju sigurno ima bar jednu takvu ženu. Ja sam zahvalna jer ih imam mnogo, smatram da sjajnih žena u okruženju nikada nije previše, čak je i poželjno da ih bude što više jer su izvor inspiracije i sreće.
  • Naša draga kafoholičarka Zorana nas svakodnevno oduševljava svojim fotografijama te ih rado delimo sa vama. Ova fotografija nas je podsetila na vreme kada smo bile užurbane. Trudile smo se da pripremimo odevne kombinacije unapred kako bismo uštedele malo vremena. Zbog toga ćemo ovaj sada period iskoristiti da uradimo isto to i da spremne dočekamo početak posla van kuće.

Kako imati produktivan radni dan od kuće?

  • Kakva kafa! Mogu da osetim miris preko fotografije! A na ukus neću ni da pomišljam jer bih se odmah teleportovala kod kafoholičarke @babinasultanijaa_ na jednu kaficu za popiti i litar za poneti 🙂

Vaših 10 fotografija sa najviše lajkova

  • Čitajući ovaj tekst, ispod fotografije naše drage Nade, prisetila sam se sa kolikom radošću sam ga pisala. Moje „stanje“ se nije promenilo i dalje se radujem svemu tome samo što su mi planovi za vikend malo drugačiji 😀

Ako želite još neki naš izbor “top 10” pišite nam u komentarima ili na Instagramu. Hvala vam što nam iz dana u dan šaljete predivne fotografije!

(Kafoholicarke.rs/B. Janković)