Uz kafu

Vaših 10 fotografija sa najviše lajkova

Svakodnevno nam šaljete prelepe fotografije, tako da pri odabiru imamo „slatke muke“. Ali ovde nismo imale dilemu, vi ste lajkovali, a samo jednim klikom instagram nam je prikazao koje su to fotografije. Predstavljamo vam 10 vaših fotografija koje su se najviše svidele našim kafoholičarima u poslednjih godinu dana.

Pre samo godinu dana nismo mogle ni da zamislimo da ćete nam iz svih delova sveta slati ovakve fotografije! Hvala vam na tome! Nastavite da šaljete a mi nastavljamo niz tekstova, sa odabirom „top 10“, samo što ovaj put umesto nas Instagram „bira“ koje su to fotografije.

Ovo je 10 vaših fotografija sa najviše lajkova:

  • Fotografija kafoholičarke Kristine ima najviše lajkova. Kao što smo već napomenule, kod bake hrana ima poseban ukus, kafa ima poseban miris a fotografija bez filtera i nameštanja ima najviše lajkova.
  • Bajkovita atmosfera u domu kafoholičarke Nade nas je sve opčinila. Ova fotografija se već našla u tekstu o 10 najlepših prazničnih fotografija ali evo je i ovde, to je pokazatelj da smo dobar izbor napravile 🙂
  • Da teleportovanje stvarno postoji, moja želja bi bila da se teleportujem bas ovde i popijem kaficu. Kafoholičarka Kasema je na jednoj fotografiji prikazala lepotu kafe ali i lepotu okruženja u kome uživa dok je ispija.
  • Praznici su prošli ali još uvek se nije završio period uživanja u prazničnoj dekoraciji i dezert kafama. Ovom fotografijom kafoholičarka Ivana nam daje ideju kako provesti ove zimske dane i uz malo truda ugoditi sebi.
  • Još jedna kafoholičarka Ivana. Za razliku od prethodne ova uživa u pravoj domaćoj kafi i predivnoj poslastici. Obožavam fotografije na osnovu kojih mogu da „osetim“ miris kafe i ukus poslastice.
  • Kafa, maca, mr. savršeni i crtaći… zar je potrebno još nešto? Ja bih kao kafoholičarka Tijana mogla da provedem mnogoo dana baš u ovakvom društvu, samo što bih macu zamenila mojom kucom Hanom.
  • Posle ovakvog početka, dan može samo da bude savršen. Kafoholičarka Milica uživa u kafi, tišini i pogledu… vama se to mnogo svidelo, pa je tako i njena fotografija dospela u „top 10“.
  • Ovom fotografijom kafoholičarka Sanja otvorila je sezonu prazničnih fotografija. Prikazala je sve ono sto nas asocira na praznike i od vas je dobila veliki broj lajkova a od nas mesto u top 10 prazničnih fotografija.
  • Kafoholičarka Adilja nas stalno iznenađuje svojim predivnim receptima, a pogotovu smo oduševljene jer uz svaku poslasticu obavezno „servira“ i kafu, tako nam ugođaj za oko bude još lepši.
  • Šporet, džezva i domaća kafa u domu @home.dear.home.srb. Kada smo pravile izbor fotografije za feed, ugledavši ovu, nismo se premišljale ni u jednom trenutku. Jednostavna a tako savršena fotografija da samo možemo reći bravo za ideju.

Ako želite da vidite još neki naš izbor “top 10” pišite nam u komentarima ili na Instagramu. Hvala vam što nam iz dana u dan šaljete predivne fotografije!

Pogledajte još neke naše „top 10“ tekstove:

10 najlepših kafoholičarskih šolja

10 najlepših fotografija kafe sa pogledom

(Kafoholicarke.rs/B. Janković)