Uz kafu

10 najlepših prazničnih fotografija

Volite praznike i euforiju koja sa njima dolazi ali vam gužve zagorčavaju život?! Imamo rešenje za vas! Kad god pomislite da jedva čekate da sve prođe, skuvajte kaficu i odvojite par minuta za sebe, kako biste u miru uživali u 10 najlepših prazničnih fotografija sa našeg Instagrama. Garantujemo da će vas brzo vratiti u praznično raspoloženje.

Praznici nam tek stižu, tako da je odabir fotografija bio mnogo lakši nego za 10 najlepših fotografija kafe sa pogledom. Mene na praznike uvek asocira reklama Coca Cola i čuvena rečenica „Praznici nam stižu, praznici nam stižu“. To nije samo obična rečenica već njihove savršene reklame u domovima bude praznični duh. Nadamo se da će tako na vas uticati i naš profil, kao i ovaj tekst.

10 najlepših prazničnih fotografija koje su za vas izabrale Kafoholicarke:

  • Kafoholičarka Nada i njena ćerkica sa Frozen su otpočele prazničnu sezonu gledanja ćrtaća, uživajući svaka u svom omiljenom napitku.
  • Jelka, šolja, dekoracija… fotografija kafoholičarke Tine ostavlja bez teksa a ujedno i govori milion reči 🙂
  • Dezert kafa… moj omiljeni napitak – poslastica 🙂 Kafoholičarka Jelena nam je dala sjajnu ideju za „prazničnu kaficu“. Mi smo je već probale i verujte nam, ako volite slatkiše ovo će vam biti jedna od omiljenih kafa.
  • Dok Iva spokojno spava kafoholičarka Olivera može zasluženo da uživa u kafici, a mi u ovom prizoru 🙂
  • Ovako ću ja dočekati Novu godinu i neizmerno se radujem tome. Kafoholičarka Anđela mi je dala savršenu ideju za novogodišnji outfit 🙂
  • Evo još jednog slatkiša 🙂 Kafoholičarka Zorana ima toliko predivnih fotografija ali nam je ova jedna od omiljenih i zbog toga se našla u naših top 10.
  • Idealna „doza“ kafe kod kafoholičarke Željane. Ako bih morala da biram iz kojih šolja bih narednih mesec dana pila kafu to bi definitivno bila neka ovakva i naravno naša kafoholičarska šolja sa natpisom „samo još jednu i neću više“ 😀
  • Fotografija kafoholičarke Sanje je jedna od vaših omiljenih prazničnih fotografija kod nas na profilu. Ako bih morala da je opišem kratko i jasno, rekla bih samo: „Toplina doma“.
  • Nova godina obično predstavlja neki novi početak. Zastanemo, popričamo malo „sami sa sobom“ 😀 i donesemo odluke sa nadom da ćemo ih se pridržavati. Kafoholičarka Aleksandra je rekla: „Ne postoje granice, osim onih koje sam sebi postaviš“ tako da ću imati to na umu pri postavljanju ciljeva 🙂

Praznične fotografije nam tek pristižu, tako da pratite Kafoholicarke i uživajte u prazničnoj atmosferi 🙂

Napravi novogodišnji poklon i podrži akciju “Mama mami”

Ako želite da vidite još neki naš izbor „top 10“ pišite nam u komentarima ili na Instagramu. Hvala vam što nam iz dana u dan šaljete sve lepše i lepše fotografije!

(Kafoholicarke.rs/B. Janković)