izolirka srbic i kafa
Uz kafu

Ko je IZOLIRKA SRBIĆ i kako se dokopala svog prvog miliona za manje od mesec dana?

Crvenokosa lepotica koja je vrućim temama zapalila internet i za mesec dana oborila sve rekorde! Sledi priča o tome kako je profitirala za vreme korone.

Svi se sećamo kako je svet stao na trenutak pre dve godine. Svi planovi pali su u vodu jer smo morali da se izolujemo jedni od drugih. Svet je doživeo potpuni šok! Do tada smo samo u knjigama Džordža Orvela i sličnih pisaca čitali o distopijama i velikim katastrofama koje bi mogle da zadese svet. I eto, desilo se.

covid 19 korona masina
Foto: Pixabay.com

Kao što već i sami znate, Bilja, Tića i ja sarađujemo i pre pojave brenda Kafoholičarke. Mnogo puta smo radile na zanimljivim projektima, tako da ni ovog puta kreativnost nije izostala. Sedimo tako svako u svom stanu, one u Beogradu, ja u Kragujevcu i pričamo o novonastalnoj situaciji i o tome kako je narod izložen samo lošim vestima. Bilo je sasvim jasno da MORAMO da napravimo jedan projekat koji će uneti malo smeha i šale među ljude. Tako je nastala IZOLIRKA SRBIĆ.

Foto: Privatna arhiva/ Gospodjica Spark

Izolirka je mogla i drugo ime da dobije, ali kako smo svi bili izolovani, ovo ime se nekako samo izabralo. Prezime Srbić objašnjava samo sebe. Ona je novinarka i izveštavala je tokom više meseci, svakoga dana, o čudnovatim situacijama koje su se događale u čitavoj Srbiji! Javljali su nam se ljudi iz svih krajeva, a ja sam naizgled obične situacije pretvarala u komediju!

Nakon što bih napisala i poslala tekstove, Tića bi besprekorno iznela svaku vest pred svetlost kamera. Zatim bi Bilja sređivala snimke i postovala ih na Instagram-u i TikTok-u. Pratile smo najnovija dešavanja u vezi ekonomije, politike, zdravstva, ali i najbanalnije situacije poput svađe komšija, kupovine hrane ili izvođenja psa u šetnju.

snimanje
Foto: Pixabay.com

Na kafi sa Stefanom Usiljaninom: Žaklina i Sloboda Srbić bi bile dobre drugarice

Nakon manje od mesec dana, Izolirka je dostigla svoj prvi milion pregleda na TikTok-u! Toliko divnih i pozitivnih komentara! Na momenat smo svi zaboravili na haos koji se dešavao oko nas i uspeli smo da prenesemo dobru energiju i smeh na sve ljude širom Srbije. Nakon što se vanredna situacija završila, odlučili smo da Izolirku sklonimo sa scene i da je zamenimo jednim novim likomSLOBODOM SRBIĆ.

Sve snimke možete videti na TikTok kanalu KAFOHOLIČARKE, ili na mom Instagram profilu u storijima pod nazivom Izolirka Srbić.

tiktok
Foto: Privatna arhiva/ Gospodjica Spark

Cilj ovog projekta bio je da pokažemo da se kreativnost ne može zatvoriti, kontrolisati a ni izolovati! Ako volite ono što radite i uživate u tome, samo je nebo granica! Ako i vi želite da budete milioner, ne gubite vreme! Ne smišljajte izgovore i ne uveličavajte prepreke koje su pred vama. Budite poput Izolirke Srbić koja se istinom probila sve do SLOBODE!

Uživajte uz kaficu!

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)