Gde popiti kafu,  Kragujevac

Kafa sa bademom u srcu Šumadije

Dragi naši, bez dobre kafe nema dobrog i uspešnog dana, pa stoga birajte gde pijete kafu!

Foto: @sikterbre

Naša topla preporuka za ove hladne dane jeste jedan od najlepše sredjenih kafića u Kragujevcu pod nazivom Coffee Dream. Ako želite da se osećate kao kod kuće, možete da se uvalite u udobnu fotelju, a ljubazni konobari će vas ugostiti s osmehom i uslužiti vas predivnom kafom.

Foto: @sikterbre

Ovde možete da probate kafe sa ukusima, a ako volite da eksperimentišete možete dodati cimet, mojito ili čak čili! Topla kafa plus topla atmosfera jednako je početak fenomenalnog i uspešnog dana! Bilo da imate 20 minuta za pauzu na poslu ili vam se predavanje završilo ranije, ovo je mesto koje definitivno treba posetiti. Mocha, Pumpkin Spice Latte, menta, slani karamel, mleko bez laktoze-izbor je vaš!

Foto: @sikterbre

Ja sam danas uživala u toploj amareto kafi sa ukusom badema koja je savršeno išla uz ovaj tmurni jesenji dan. Miris ovog ukusnog napitka me je podsetio na miris iz kuhinje moje bake pa sam se zaista osećala prijatno, kao kod svoje kuće! Ova kafa je moja topla preporuka i ako se odlučite za nju, ne zaboravite da namignete konobaru kako bi vam doneo dva čoko-keksića. Samo shhhhh…to je naša mala tajna!

Pišite nam u komentarima koja kafa je osvojila vaše nepce!

(Kafoholicarke.rs/ Gospodjica Spark)