Uz kafu

Nemate vremena za kafu i doručak? Imamo rešenje za vas

Koliko puta vam se dogodilo da ujutru popijete samo kafu a doručak ostavite sa strane jer jednostavno nemate vremena za oba?

Iako sam veliki obožavalac kafe i svih njenih čari ujutru, ipak moram priznati da uvek prvo nešto gricnem pa tek onda popijem svoju dozu čarobnog crnog napitka. Ali, bez obzira što to ne volim da radim, nekada kada sam u stisci sa vremenom a već skuvana kafa mi se smeška iz kuhinje, jednostavno ne znam da odolim. I onda zgrešim pa se posle kajem. 😀

Ali tom kajanju došao je kraj jednog dana kada mi je drugarica Saška na pitanje „Šta radiš?“ poslala fotku sa natpisom „Pijem kafu i doručkujem, 2 u 1“.

Foto: Kafoholicarke.rs

Prvo sam joj se smejala, pa sam je posle kritikovala jer mi je priznala da često tako „kafodoručkuje“ a onda sam jednog jutra i sama probala plazmu i kafu. I znate šta? Baš mi se dopalo! Umakala sam jednu po jednu plazmu u vrelu kafu a ona se potom topila u ustima. Malo plazmice, pa malo kafice… Koje uživanje!

Foto: Kafoholicarke.rs

Dobre strane kafodoručka ili doručka 2u1:

  • zadovoljavamo dve muve jednim udarcem: potrebu za kafom i potrebu za hranom
  • trošimo duplo manje vremena što znači da ujutru duže spavamo
  • vraćamo se u detinjstvo kada su nam jutarnji obroci sa keksom bili prava poslastica.

Loše strane kafodoručka ili doručka 2u1:

  • Žao mi je, loših strana jednostavno nema! 😀 Pa svi smo kao mali za doručak jeli plazmu i mleko a sada kada smo porasli i kada smo svatili da nam od kafe neće porasti rep, zašto samo ne bismo zamenili napitak?

Naravno nemojte ovo raditi svakog dana ali kada ste u gužvi ili jednostavno želite desetak minuta duže da spavate, ovo je pravo rešenje za vas.

(Kafoholicarke.rs/T. Gojković)

Коментари су искључени на Nemate vremena za kafu i doručak? Imamo rešenje za vas